close
Ώρα
14.06.24

Συνοδοιπόρος αρ.φ. 101

Ποιος είναι online

Έχουμε 1 επισκέπτη online

Σύνδεση

Επιθυμείτε να σας στέλνονται ενημερωτικά e-mail;


picture2.png

 

Καλώς ορίσατε στην ιστοσελίδα του Πολιτιστικου Συλλογου της Αγίας Αικατερίνης!
Εδώ μπορείτε να γνωρίσετε καλύτερα την περιοχή μας
Εδώ μπορείτε να διαβάσετε τα τελευταία νέα και δραστηριότητες της Συνοικίας μας
Εδώ μπορείτε να αναζητήσετε τους φορείς και τους επαγγελματίες της Συνοικίας μας
Εδώ μπορείτε να ενημερωθείτε και να συζητήσετε στο φόρουμ οποιοδήποτε θέμα
Εδώ μπορείτε να δείτε φωτογραφίες
Εδώ μπορείτε να διαβάσετε την τελευταία έκδοση της εφημερίδας μας
Εδώ μπορείτε να παίξετε παιχνίδια από μια μεγάλη συλλογή, που ανανεώνεται συνεχώς
. Για οποιαδήποτε απορία, ιδέα ή σχόλιο, θα χαρούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας
Καλώς Ορίσατε
30.11.20
synedriako.jpgΦίλες και Φίλοι,

Σας καλωσορίζουμε στην ιστοσελίδα του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίας Αικατερίνης του Δήμου Ηρακλείου Κρήτης και σας ευχόμαστε καλή πλοήγηση στις ενδιαφέρουσες πιστεύουμε σελίδες που ακολουθούν.

Στόχος μας είναι  να προβάλλουμε τις δραστηριότητες και τις προσπάθειες που καταβάλλουμε 39 συνεχή χρόνια για την πολιτιστική-πνευματική-κοινωνική και περιβαλλοντική αναβάθμιση της περιοχής μας, καθώς επίσης την προβολή της δημιουργικής και παραγωγικής έκφρασης, των κατοίκων της περιοχής μας και κυρίως των νέων  μας, μέσα στα πλαίσια που μας ορίζει  η παράδοση, τα ήθη και  έθιμά μας.

Επίσης στους άμεσους στόχους μας είναι να αξιοποιήσουμε  κάθε μορφή της σύγχρονης τεχνολογίας, να επικοινωνήσουμε με ολόκληρο τον κόσμο και  να καταφέρουμε να ανοίξουμε  ένα δίαυλο επικοινωνίας με όλουςεκείνους που διαθέτουν  ανοικτούς ορίζοντες, τους ίδιους σκοπούς, το ίδιο μεράκι, την ίδια «τρέλα»  με εμάς, που δεν φοβούνται τον διάλογο, την ανταλλαγή ιδεών, προτάσεων, γνωριμιών, μακριά από κάθε προσωπική ή ατομική σκοπιμότητα ή ιδιοτέλεια, αλλά μέσα από ένα πνεύμα καθαρού, ανόθευτου, δημιουργικού  και γνήσιου εθελοντισμού.

Απευθύνουμε ανοικτή πρόσκληση να επισκεφτείτε την περιοχή μας και να  μας γνωρίσετε καλλίτερα,  να συμμετέχετε στις πολλές και ποικίλες δραστηριότητές μας, αξιοποιώντας  δημιουργικά παραγωγικά και ωφέλιμα τον ελεύθερο χρόνο σας, αλλά και  να συμμετέχετε σε δυναμικές διεκδικήσεις μας, με στόχο την πολιτιστική - πνευματική - κοινωνική - περιβαλλοντική αναβάθμιση  της περιοχής μας.

Καλώς ορίσατε στον Πολιτιστικό Σύλλογο Αγίας Αικατερίνης και στην ομώνυμη Συνοικία του
Δήμου Ηρακλείου Κρήτης.

Το Διοικητικό Συμβούλιο
Τελευταία ανανέωση ( 12.03.24 )
 
Master Plan 2023-2027 της περιοχής μας
23.10.23
synedriako.jpg

Μπορείτε να διαβάσετε το Master Plan για την ανάπλαση και ανάπτυξη της Συνοικίας Αγίας Αικατερίνης Δήμου Ηρακλείου 2023-2027 εδώ.

Τελευταία ανανέωση ( 23.10.23 )
 
Πραγματοποιήσαμε τα εγκαίνια του νηπιαγωγείου μας
16.10.22
nipiagogio65.JPG
Την Δευτέρα 10/10/2022 και ώρα 10.30 π.μ. πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του νέου βιοκλιματικού κτιρίου που θα στεγάζει από σήμερα 75 παιδάκια της Συνοικίας Αικατερίνης. Παρόντες οι ιερείς της Ενορίας μας π. Εμμανουήλ και Κων/νος, ο Δήμαρχός μας κος Βασίλειος Λαμπρινός, οι Αντιδήμαρχοι κα Στ. Αρχοντάκη, κος Αντ. Περσινάκης, κος Γ. Σισαμάκης, ο δημ. Σύμβουλος των ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ κος Σπ. Δοκιανάκης, εκπρόσωποι σχολείων, της Δ/νσης Αθμιας Εκπ/σης, του συλλόγου δασκάλων, το εκπ/κό προσωπικό, τα παιδιά, οι γονείς και κάτοικοι της περιοχής. Στο τέλος της εκδήλωσης το Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου μας, πρόσφερε μπουφέ με εξαιρετικά εδέσματα τα οποία πρόσφεραν οι κυρίες του Δ.Σ. και της Συνοικίας για τους προσκεκλημένους μας.
Τελευταία ανανέωση ( 06.02.23 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Εγκαίνια του βρεφονηπιακού σταθμού Συνοικίας Αγίας Αικατερίνης.
31.01.17

Το Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίας Αικατερίνης, εκφράζει την μεγάλη χαρά, συγκίνηση, υπερηφάνεια αλλά και δικαίωση, που μετά από 20 χρόνια συνεχών προσπαθειών, επιτέλους την Παρασκευή 25/11/2016, ανήμερα της εορτής της Αγίας Αικατερίνης, Προστάτιδας της ομώνυμης Συνοικίας, πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του Βρεφονηπιακού Σταθμού της περιοχής.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ  

   

Τελευταία ανανέωση ( 03.01.22 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Επιτέλους ξεκινούν οι εργασίες κατασκευής το Αθλητικού Κέντρου Αγίας Αικατερίνης
01.11.22
a8litiko_polykentro.jpg

Ο Πολιτιστικός Σύλλογός μας της Αγίας Αικατερίνης της ομώνυμης Συνοικίας της Πόλης μας ζητά επιτακτικά από τον Δήμο μας τα τελευταία χρόνια, την αξιοποίηση ενός οικοπεδικού χώρου έκτασης 5.200μ2, επί της οδού Εμμ. Ξάνθου, προκειμένου να δημιουργηθεί ένα ολοκληρωμένο αθλητικό και πολιτιστικό κέντρο που τόσο ανάγκη το έχει η περιοχή. Ένας πανέμορφος χώρος, ο οποίος θα αποτελέσει πνεύμονα Αθλητισμού, Πολιτισμού και άλλων Κοινωνικών δραστηριοτήτων. 

Τελευταία ανανέωση ( 01.11.22 )
Διαβάστε περισσότερα...