close
Ώρα
05.10.22

Συνοδοιπόρος αρ.φ. 101

Ποιος είναι online

Σύνδεση

Επιθυμείτε να σας στέλνονται ενημερωτικά e-mail;


picture2.png

 

Καλώς ορίσατε στην ιστοσελίδα του Πολιτιστικου Συλλογου της Αγίας Αικατερίνης!
Εδώ μπορείτε να γνωρίσετε καλύτερα την περιοχή μας
Εδώ μπορείτε να διαβάσετε τα τελευταία νέα και δραστηριότητες της Συνοικίας μας
Εδώ μπορείτε να αναζητήσετε τους φορείς και τους επαγγελματίες της Συνοικίας μας
Εδώ μπορείτε να ενημερωθείτε και να συζητήσετε στο φόρουμ οποιοδήποτε θέμα
Εδώ μπορείτε να δείτε φωτογραφίες
Εδώ μπορείτε να διαβάσετε την τελευταία έκδοση της εφημερίδας μας
Εδώ μπορείτε να παίξετε παιχνίδια από μια μεγάλη συλλογή, που ανανεώνεται συνεχώς
. Για οποιαδήποτε απορία, ιδέα ή σχόλιο, θα χαρούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας
Καλώς Ορίσατε
30.11.20
synedriako.jpgΦίλες και Φίλοι,

Σας καλωσορίζουμε στην ιστοσελίδα του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίας Αικατερίνης του Δήμου Ηρακλείου Κρήτης και σας ευχόμαστε καλή πλοήγηση στις ενδιαφέρουσες πιστεύουμε σελίδες που ακολουθούν.

Στόχος μας είναι  να προβάλλουμε τις δραστηριότητες και τις προσπάθειες που καταβάλλουμε 36 συνεχή χρόνια για την πολιτιστική-πνευματική-κοινωνική και περιβαλλοντική αναβάθμιση της περιοχής μας, καθώς επίσης την προβολή της δημιουργικής και παραγωγικής έκφρασης, των κατοίκων της περιοχής μας και κυρίως των νέων  μας, μέσα στα πλαίσια που μας ορίζει  η παράδοση, τα ήθη και  έθιμά μας.

Επίσης στους άμεσους στόχους μας είναι να αξιοποιήσουμε  κάθε μορφή της σύγχρονης τεχνολογίας, να επικοινωνήσουμε με ολόκληρο τον κόσμο και  να καταφέρουμε να ανοίξουμε  ένα δίαυλο επικοινωνίας με όλουςεκείνους που διαθέτουν  ανοικτούς ορίζοντες, τους ίδιους σκοπούς, το ίδιο μεράκι, την ίδια «τρέλα»  με εμάς, που δεν φοβούνται τον διάλογο, την ανταλλαγή ιδεών, προτάσεων, γνωριμιών, μακριά από κάθε προσωπική ή ατομική σκοπιμότητα ή ιδιοτέλεια, αλλά μέσα από ένα πνεύμα καθαρού, ανόθευτου, δημιουργικού  και γνήσιου εθελοντισμού.

Απευθύνουμε ανοικτή πρόσκληση να επισκεφτείτε την περιοχή μας και να  μας γνωρίσετε καλλίτερα,  να συμμετέχετε στις πολλές και ποικίλες δραστηριότητές μας, αξιοποιώντας  δημιουργικά παραγωγικά και ωφέλιμα τον ελεύθερο χρόνο σας, αλλά και  να συμμετέχετε σε δυναμικές διεκδικήσεις μας, με στόχο την πολιτιστική - πνευματική - κοινωνική - περιβαλλοντική αναβάθμιση  της περιοχής μας.

Καλώς ορίσατε στον Πολιτιστικό Σύλλογο Αγίας Αικατερίνης και στην ομώνυμη Συνοικία του
Δήμου Ηρακλείου Κρήτης.

Το Διοικητικό Συμβούλιο
Τελευταία ανανέωση ( 10.09.20 )
 
Πρόγραμμα Αικατερινείων 2022
22.06.22
aikaterineia.jpgΔιαβάστε το Πρόγραμμα των Αικατερινείων 2022 που διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίας Αικατερίνης ΕΔΩ .
Τελευταία ανανέωση ( 22.06.22 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Χαρούμενοι και ικανοποιημένοι οι κάτοικοι της Συνοικίας Αικατερίνης για το νέο νηπιαγωγείο τους
25.08.20
nipiagogio65.JPGΟι κάτοικοι της Συνοικίας Αγίας Αικατερίνης είναι πολύ χαρούμενοι, ικανοποιημένοι και δικαιωμένοι, που ο Δήμαρχος κος Βασίλης Λαμπρινός, τήρησε την υπόσχεση που τους έδωσε πριν από 3 χρόνια, κατά τα εγκαίνια λειτουργίας του κτιρίου του νέου βρεφονηπιακού σταθμού της περιοχής, ότι θα ικανοποιήσει το δίκαιο πολύχρονο αίτημα του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίας Αικατερίνης ότι θα γίνει και το νέο κτίριο που θα στεγάσει τα δύο νηπιαγωγεία που λειτουργούν σε ενοικιαζόμενα ακατάλληλα κτίρια στην περιοχή, δηλαδή το 6ο και το 65ο .
Τελευταία ανανέωση ( 06.02.21 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Πραγματοποιήσαμε τα εγκαίνια του νέου κτιρίου μας.
31.12.16
politistiko.jpgΜε κάθε επισημότητα πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του νέου σύγχρονου Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης και Έκφρασης του Πολιτιστικού Συλλόγου μας της Συνοικίας της Αγίας Αικατερίνης. Στο πλαίσιο των εγκαινίων συμμετείχε
πλήθος κόσμου αλλά και πολλοί επίσημοι προσκεκλημένοι. Στη διάρκεια της τελετής ο Πολιτιστικός Σύλλογος τίμησε τους Ανθρώπους που στήριξαν την νέα αυτή προσπάθειά του και έκοψε και τη βασιλόπιτα του.

Τελευταία ανανέωση ( 13.03.16 )
Διαβάστε περισσότερα...