close
Ώρα
30.11.20

Συνοδοιπόρος αρ.φ. 101

Ποιος είναι online

Σύνδεση

Επιθυμείτε να σας στέλνονται ενημερωτικά e-mail;


picture2.png

 

Καλώς ορίσατε στην ιστοσελίδα του Πολιτιστικου Συλλογου της Αγίας Αικατερίνης!
Εδώ μπορείτε να γνωρίσετε καλύτερα την περιοχή μας
Εδώ μπορείτε να διαβάσετε τα τελευταία νέα και δραστηριότητες της Συνοικίας μας
Εδώ μπορείτε να αναζητήσετε τους φορείς και τους επαγγελματίες της Συνοικίας μας
Εδώ μπορείτε να ενημερωθείτε και να συζητήσετε στο φόρουμ οποιοδήποτε θέμα
Εδώ μπορείτε να δείτε φωτογραφίες
Εδώ μπορείτε να διαβάσετε την τελευταία έκδοση της εφημερίδας μας
Εδώ μπορείτε να παίξετε παιχνίδια από μια μεγάλη συλλογή, που ανανεώνεται συνεχώς
. Για οποιαδήποτε απορία, ιδέα ή σχόλιο, θα χαρούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας
Καλώς Ορίσατε
30.11.20
synedriako.jpgΦίλες και Φίλοι,

Σας καλωσορίζουμε στην ιστοσελίδα του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίας Αικατερίνης του Δήμου Ηρακλείου Κρήτης και σας ευχόμαστε καλή πλοήγηση στις ενδιαφέρουσες πιστεύουμε σελίδες που ακολουθούν.

Στόχος μας είναι  να προβάλλουμε τις δραστηριότητες και τις προσπάθειες που καταβάλλουμε 36 συνεχή χρόνια για την πολιτιστική-πνευματική-κοινωνική και περιβαλλοντική αναβάθμιση της περιοχής μας, καθώς επίσης την προβολή της δημιουργικής και παραγωγικής έκφρασης, των κατοίκων της περιοχής μας και κυρίως των νέων  μας, μέσα στα πλαίσια που μας ορίζει  η παράδοση, τα ήθη και  έθιμά μας.

Επίσης στους άμεσους στόχους μας είναι να αξιοποιήσουμε  κάθε μορφή της σύγχρονης τεχνολογίας, να επικοινωνήσουμε με ολόκληρο τον κόσμο και  να καταφέρουμε να ανοίξουμε  ένα δίαυλο επικοινωνίας με όλουςεκείνους που διαθέτουν  ανοικτούς ορίζοντες, τους ίδιους σκοπούς, το ίδιο μεράκι, την ίδια «τρέλα»  με εμάς, που δεν φοβούνται τον διάλογο, την ανταλλαγή ιδεών, προτάσεων, γνωριμιών, μακριά από κάθε προσωπική ή ατομική σκοπιμότητα ή ιδιοτέλεια, αλλά μέσα από ένα πνεύμα καθαρού, ανόθευτου, δημιουργικού  και γνήσιου εθελοντισμού.

Απευθύνουμε ανοικτή πρόσκληση να επισκεφτείτε την περιοχή μας και να  μας γνωρίσετε καλλίτερα,  να συμμετέχετε στις πολλές και ποικίλες δραστηριότητές μας, αξιοποιώντας  δημιουργικά παραγωγικά και ωφέλιμα τον ελεύθερο χρόνο σας, αλλά και  να συμμετέχετε σε δυναμικές διεκδικήσεις μας, με στόχο την πολιτιστική - πνευματική - κοινωνική - περιβαλλοντική αναβάθμιση  της περιοχής μας.

Καλώς ορίσατε στον Πολιτιστικό Σύλλογο Αγίας Αικατερίνης και στην ομώνυμη Συνοικία του
Δήμου Ηρακλείου Κρήτης.

Το Διοικητικό Συμβούλιο
Τελευταία ανανέωση ( 10.09.20 )
 
Περιμένουμε με αγωνία τα αποτελέσματα της απόφασης του Προέδρου του ΟΑΕΔ για τις κοινωνικές δομές.
24.09.20
kifi5.jpg

Όπως ήδη γνωρίζετε, ο πρώην Οργανισμός Εργατικής Εστίας (Ο.Ε.Κ) είχε αγοράσει οικοπεδική έκταση 2.600 τ.μ., εντός των γεωγραφικών ορίων της συνοικίας Αγίας Αικατερίνης, και επί των οδών Φιλολάου, Ν. Σκουφά και Διμουλίτσα, προκειμένου να αναγείρει 20 εργατικές κατοικίες. Ωστόσο, μέχρι σήμερα το οικόπεδο δεν έχει αξιοποιηθεί, ενώ έχει ξεκινήσει η τμηματική καταπάτησή του από όμορους γείτονες και παρουσιάζει εικόνα εγκατάλειψης, με ότι αυτό σημαίνει για μια περιοχή, η οποία κατοικείται σε μεγάλο βαθμό από πολίτες με σύνθετα οικονομικά και κοινωνικά προβλήματα.

Τελευταία ανανέωση ( 03.11.20 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Πραγματοποιήσαμε τα εγκαίνια του νέου κτιρίου μας.
31.12.16
politistiko.jpgΜε κάθε επισημότητα πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του νέου σύγχρονου Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης και Έκφρασης του Πολιτιστικού Συλλόγου μας της Συνοικίας της Αγίας Αικατερίνης. Στο πλαίσιο των εγκαινίων συμμετείχε
πλήθος κόσμου αλλά και πολλοί επίσημοι προσκεκλημένοι. Στη διάρκεια της τελετής ο Πολιτιστικός Σύλλογος τίμησε τους Ανθρώπους που στήριξαν την νέα αυτή προσπάθειά του και έκοψε και τη βασιλόπιτα του.

Τελευταία ανανέωση ( 13.03.16 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Εγκαίνια του βρεφονηπιακού σταθμού Συνοικίας Αγίας Αικατερίνης.
31.01.17

Το Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίας Αικατερίνης, εκφράζει την μεγάλη χαρά, συγκίνηση, υπερηφάνεια αλλά και δικαίωση, που μετά από 20 χρόνια συνεχών προσπαθειών, επιτέλους την Παρασκευή 25/11/2016, ανήμερα της εορτής της Αγίας Αικατερίνης, Προστάτιδας της ομώνυμης Συνοικίας, πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του Βρεφονηπιακού Σταθμού της περιοχής.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ  

   

Τελευταία ανανέωση ( 27.06.17 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Εντάχθηκε το αθλητικό κέντρο Αγίας Αικατερίνης στο πρόγραμμα "ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ".
25.09.20

     Τα τελευταία χρόνια όπως όλοι γνωρίζετε, ζητάμε επιτακτικά την αξιοποίηση οικοπεδικού χώρου έκτασης 5.200μ2, (βρίσκεται στην οδό Εμμ. Ξάνθου στη Συνοικία Αγίας Αικατερίνης), και σε οικόπεδο που πρόσφατα παραχωρήθηκε με χρησιδάνειο στο Δήμο Ηρακλείου από τον ΟΑΕΔ, για την δημιουργία ενός ολοκληρομένου αθλητικού πολύκεντρου. Μάλιστα για τον σκοπό κατέβηκε από την Αθήνα η Πρόεδρος του ΟΑΕΔ κα Μ. Καραμεσίνη, φιλοξενούμενη του Συλλόγου μας.

Τελευταία ανανέωση ( 02.10.20 )
Διαβάστε περισσότερα...